De ACT® monitor

Met de ACT-monitor maken we (on)bewuste talenten van individuen, teams en organisaties zichtbaar. Je krijgt inzicht welke talenten jou in je natuurlijke kracht zetten, welke je meer kunt ontwikkelen, welke je goed ontwikkeld hebt en die onder druk kunnen vervormen. Deze inzichten leiden tot meer zelfreflectie, bewustwording en helpen jou meer geluk te ervaren in je werk en privé.

ACT® staat voor Analytical Competence Tool, dit is een slimme en innovatieve meting die jou op een heldere en gedetailleerde wijze inzicht geeft in jouw persoonlijkheid. Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Dit is een belangrijke vraag en vaak het uitgangspunt voor ontwikkeling. Hoe fijn is het als je zowel je bewuste als onbewuste gedrag inzichtelijk hebt en die als handleiding kunt meenemen in je leven en loopbaan. De meting zelf duurt niet langer dan 30 minuten en doe je digitaal. De uitkomst is niet goed of fout en bespreek ik met je in een persoonlijk gesprek. Het is een weergave van wie je bent en die jou kan helpen bij je verdere persoonlijke ontwikkeling.


De ACT-monitor helpt jou:

om zowel je bewuste als onbewuste gedrag weer te geven

via zelfreflectie je bewustwording te vergroten

als persoonlijk kompas

bij duurzame inzetbaarheid

je beslisruimte te vergroten en meer verantwoordelijkheid te nemen

meer geluk in je werk en leven te ervaren.


Waarmee kan ik je helpen?

Ik help graag personen, teams en organisaties zich verder te ontwikkelen. Een ieder in zijn of haar kracht te zetten en te laten werken vanuit natuurlijke talenten. De ACT® monitor is hierbij een effectief hulpmiddel.

Wil je ook graag meer inzicht in de talenten van jezelf, team of organisatie?
Neem dan contact op. In een vrijblijvend gesprek, bespreek ik graag de verschillende mogelijkheden met je.

“Gelukkige mensen zorgen voor succesvolle Organisaties!”