Sales Optimaal
Peter van der Velden, uw B2B Sales & Marketing professional!

Ik, Peter van der Velden, ben een sportieve familieman, getrouwd en heb drie kinderen. Woon met veel plezier in Loosdrecht en ben naast mijn werk graag sportief bezig. Tennis is mijn favoriete sport, daarnaast hou ik mijn conditie op peil met hardlopen en fitnessen.
Een goede wandeling met onze hond helpt hierbij ook en is heerlijk ontspannend. En met motorrijden en varen erbij zit mijn agenda wel vol.

Na mijn afgeronde bedrijfseconomische studie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam ben ik mijn hele loopbaan actief geweest in met name B2B Sales & Marketing functies voor verschillende soorten bedrijven. Ik heb gewerkt bij zowel kleine, middelgrote als grote organisaties. Ervaring in verschillende sectoren zoals financieel, telecom, grafi-media, uitgeverij, chemie, productie, recruitment, retail, duurzame energie en HR dienstverlening.

Namen van werkgevers en of opdrachtgevers zijn onder andere: van Lanschot Bankiers, ING, Telfort (British Telecom), RR Donnelley, CPI, Ten Brink, Saba, Flexoclean, Sanders PuzzelMedia, M4Four, PMP Supervisor, Dedicon, Deli-Home, People 2.0 (voorheen WePayPeople) en KiesZon. Functies die ik uitgevoerd heb zijn Account-, Sales-, Marketing-, Product-, Project Management, Business Development, Project Management, commercial- & managing director posities. De meeste ervaring heb ik in de B2B markt, zowel nationaal als internationaal, offline als online en zowel uitvoerend als leidinggevend. Ook heb ik ervaring als commissaris en als lid van diverse Raden van Advies.

Drijfveren:

  • Mensen helpen zich te ontwikkelen.
  • Organisaties helpen zich te vernieuwen
  • Mezelf blijven ontwikkelen.

Voor meer persoonlijke informatie verwijs ik ook naar mijn Linkedin profiel.